BURGERMANIE

19.01.2016 10:24

BURGERMANIE

OD ČTVRTKA 21.1.2016. 17:00

180  g FIRE BERGER, hranolky                             165,-

          ( 100% hovězí maso, pikantní fazole, gouda, chilli

            tortilas, chipotles majonéza, slanina)

180 g TRUFFLE BURGER, hranolky                      185,-

           ( 100% kančí maso, cheddar, slanina, polníček,

           plátky lanýže, lanýžová majonéza, lanýžové želé)

360 g DOUBLE DECKER vol.2., hranolky              225,-

          ( Dvojité 100% hovězí maso, cheddar, slanina, honey BBQ,

           mátová majonéza, pečená cibulka)

150 g RAMPA MAC KVAK, hranolky                     175,-

          (Kachní prsíčka, kozí sýr, madová majonéza, mango omáčka)
 

NAŠE BURGERY MŮŽETE ZAPÍT

0,04l  Johnnie Walker red                                        40,-

           Velmi chutný namíchaný s colou

           

      

                                                   COŽE?

                                Ještě jste neochutnali naše jedinečné burgery?

Vysoce vytříbená chuť burgerů je způsobena vyváženým poměrem čisté svaloviny a tuku.

100% maso je námi garantováno – žádné strojově oddělené maso, mouka, soja či jiné náhražky.

Odkud burger pochází? Instinkt každého z nás by asi na tuto otázku odpověděl jasně – z Ameriky! Na druhou stranu mnozí z vás vědí, že tomu tak být nemusí. Jak už z názvu vyplývá, « hamburger » pochází z města Hamburku v Německu. V 19. století byl hamburger servírován na záoceánských plavbách z hamburského přístavu do newyorského, které měly na palubě migranty z východní Evropy na cestě do Spojených států.

Protože skladovací podmínky při záoceánských plavbách nebyly v té době zrovna ideální, burgery byly doplněny cibulí, solí a strouhankou sloužící k jejich lepšímu uchování. A když konečně dorazili do New Yorku, Němci si v okolí začali otevírat stánky ve kterých prodávali steaky « připravené v hamburském stylu ». A tak začala dlouhá historie hamburgerů!

Naše burgery Vám připravuje šéfkuchař Tomáš Fyrbach, který spolupracuje s jednou z nejlepších restaurací zaměřujících se na Burgery v Praze. Jak říká „ nejhorší je na super maso položit plátek anglické slaniny“... proto používáme za studena vyuzenou slaninu, která sama o sobě dodá chuť a v kombinaci s omáčkami vyniká.

Používáme zásadně čerstvé a kvalitní suroviny, které burgerům dodávají ty správné grády J.

Na hamburgery používáme vyzrálé hovězí maso „CHUCK ROLL“, mírně mramorované tukem, bez šlach a kostí (které si meleme sami). Na chutný burger se také hodí hřbet z hovězího tzv. roštěnec, což je obdoba vepřové krkovičky.

 

Věříme že Vám naše burgery budou chutnat.

Přeme Vám DOBROU CHUŤ

     


Denní menu každý den v mailu

Pokud si přejete dostávat každé ráno informace o denním menu, které ten den vaříme, napište nám svůj mail.

Kde nás najdete

Jindřišská 276
530 02 Pardubice

466 616 093

Najdete nás také na facebooku

Platební karty chéque déjeuner Ticket Restaurant Sodexo WiFi

© 2017, Restaurace Myslivna – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek | Partneři

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑