TENTO ČTVRTEK!!HOVĚZÍ STEAKY Z JIŽNÍ AMERIKY

02.04.2015 16:00

PŘIPRAVILI JSME SI:

100g ROAST BEEF s křenovou majonézou a rozpečenou bagetkou s bylinkovým máslem 89,- Kč

200g BALL TIP s bílými hříbky na smetanové omáčce 189,- Kč

( steaková část předkýtí, vyzrálé maso, může být jemně kryté tukem, který podpoří vyjímanou chuť steaku)

250g RIB EYE s grilovací omáčkou a grilovanou česnekovou paličkou 209,- Kč

(Hovězí steak z žeberní části - jedná se o plátek vysokého roštěnce. Nachází se ve velmi pohyblivé části zvířete (narozdíl od svíčkové). Je prorostlý tukem a hodí se jak na pomalé pečení, tak pro přípravu na grilu při jakékoliv teplotě. Bývá označován jako nejšťavnatější steak.)

200 g RUMP STEAK s pikantními bílemi fazolkami v zeleninové salse 179,- Kč

( rump steak je odvozen z anglického rump (trup) je to řez ze zadní části roštěné, je libový, ale ne tak jemný, má světlou vrstvu tuku, která se před grilováním nařezává cirka 1 cm)

200 g CHUCK TENDER s restovanými fazolovými lusky na slanině a česneku 179,- Kč

(Hovězí chuck tender, neboli kulatá plec je část hovězí plece, která se také nazývá falešná svíčková. Je to maso s jemným tukovým žilkováním, které je vhodné na přípravu omáček, dušení, pečení v celku, ale například i na steaky.)

PŘIPRAVILI JSEM PRO VÁS SPECIÁLNÍ PŘÍLOHY

Restované brambory na másle s rozmarýnem 35,- Kč

Pečená brambora s piknatním tvarohem 39,- Kč

Gratinované brambory s česnekem a muškátovým květem 39,- Kč


Denní menu každý den v mailu

Pokud si přejete dostávat každé ráno informace o denním menu, které ten den vaříme, napište nám svůj mail.

Kde nás najdete

Jindřišská 276
530 02 Pardubice

466 616 093

Najdete nás také na facebooku

Platební karty chéque déjeuner Ticket Restaurant Sodexo WiFi

© 2017, Restaurace Myslivna – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek | Partneři

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑