ŽEBROBRANÍ

27.01.2016 12:27

ŽEBROBRANÍ

OD ČTVRTKA 28.1.2016   17:00

600 g VEPŘOVÁ ŽEBRA PEČENÁ V HOŘČICOVÉ

          MARINÁDĚ, s mátovou zakysanou smetanou

          podávané s chlebem                                155,-

 

600 g ŽEBRA V COCA-COLA BBQ                     175,-

        se sterilovanou zeleninou a pečeným chlebem

 

600 g ŽEBRA V OMÁČCE LIMETE SWEET CHILLI

         s citrónonou zakysanou smetanou a pečeným chlebem  165,-

Jestli ženy vznikly z Adamova žebra, máme za to, že byl Bůh zrovna po večeři a ještě, ocucávaje si prsty ulepené od vepřových žeber, nechal se volně inspirovat a řekl si "žebra jsou kouzelná, zkusím z nich něco vyčarovat".. A tak vznikly ženy!

 A ne že bych chtěl něco dalšího naznačovat, jako třeba nějakou druhovou spřízněnost mužů s těmi žebry, co Bůh povečeřel nebo tak. Protože my nesmíme ani naznačovat!

Také i my máme rádi vepřová žebra a na jejich úpravu

se inspirujeme od nejlepších šéfkuchařů světa.

Kvalitou masa se hlavně pyšní tzv. Iberijské prase, které se primárně chová na šunku, která se dělá z přední nohy, ale jejich žebra, díky tomu že jsou chovaní volně v bukových lesích obsahuje více masa než tuku jsou vynikající...


Denní menu každý den v mailu

Pokud si přejete dostávat každé ráno informace o denním menu, které ten den vaříme, napište nám svůj mail.

Kde nás najdete

Jindřišská 276
530 02 Pardubice

466 616 093

Najdete nás také na facebooku

Platební karty chéque déjeuner Ticket Restaurant Sodexo WiFi

© 2017, Restaurace Myslivna – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek | Partneři

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑